Show TV’nin yeni dizisi Deha, her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Deha 3. bölüm ile heyecan dorukta! İzleyiciler, Deha son bölümde neler olduğunu ve 3. bölümü nasıl izleyebileceklerini merak ediyor. Bu yazıda, Deha 3. bölüm full HD izle, Deha tek parça izle ve son bölümde yaşanan olayların detaylarını bulabilirsiniz.

Deha Son Bölümde Neler Oldu? (2. Bölüm Özeti)

Deha’nın 2. bölümünde, Devran, babası Boran’ın intikamını almak için planlarını kurmuş durumda. Karşısında İskender var, ancak İskender henüz Devran’ın kim olduğunu bilmemekte. Cesur ise, Hakim’le ilgili öğrendiği sürpriz bilgiyle elini güçlendiriyor. Bu bilgi, Hakim'e karşı büyük bir avantaj sağlarken, Devran’ın planlarının onu İskender’in dünyasına daha fazla çekmesi Esme’yi endişelendiriyor. Sofi’nin öğütleri bile Devran’ı durdurmaya yetmezken, İskender'in Devran'a güvenmesi büyük bir sürpriz karşılaşmaya sebep oluyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı günlük yolcu rekorunu kırdı Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı günlük yolcu rekorunu kırdı

Deha 3. Bölüm Full HD İzle! Tek Parça İzleme Linki

Deha 3. bölüm, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. İzleyiciler, Deha full HD bölüm izle, Deha tek parça izle gibi aramalar yaparak bu heyecan dolu bölümü izlemek istiyorlar. Show TV’nin resmi internet sitesi üzerinden Deha'nın tüm bölümlerini HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

Deha 3. bölüm tek parça izlemek için Show TV’nin resmi internet sayfası veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Deha Dizisinin Konusu Ne?

Deha, bir baba ile oğulun yıllar sonra karşı karşıya geldiği bir intikam hikayesini konu alıyor. Dizi, sürprizlerle dolu senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vurmaya devam ediyor. İntikam peşinde koşan bir oğulun ve onu durdurmaya çalışan çevresindekilerin hayatları üzerinden şekillenen bu hikaye, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatıyor.

Deha Oyuncuları Kimler?

Deha dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Aras Bulut İynemli (Devran)
Uğur Polat (Boran)
Taner Ölmez (İskender)
Onur Saylak
Melis Sezen
Ahsen Eroğlu
Seda Akman
Zuhal Gencer
Taner Rumeli
Emel Göksu
Cenk Kangöz
Oğulcan Arman Uslu
Umutcan Ütebay
Eylül Ersöz
Çağrı Atakan
Ali Berge
Çağan Efe Ak
Abdurrahman Yunusoğlu
Yusuf Selim Uğurlu

Bu kadro, diziye büyük bir derinlik katarken, izleyiciler her bölümde büyük bir merakla yeni gelişmeleri takip ediyor.