Danimarkalı golcü Martin Braithwaite, Espanyol'dan ayrılarak Brezilya ekibi Gremio'ya transfer olmasının ardından sürpriz bir karar aldı. Marca'da yer alan habere göre, 33 yaşındaki golcü Espanyol'u satın almak istiyor.

Martin Braithwaite'in Espanyol'u Satın Alma Planı
Habere göre, Braithwaite kulübün yönetiliş şeklinden memnun olmadığı için bu kararı aldı. Espanyol'da oynadığı süre boyunca kulübün yönetim tarzını eleştiren Danimarkalı yıldız, kulübü satın alarak daha iyi bir yönetim anlayışı getirmeyi planlıyor.

Braithwaite'in Espanyol Kariyeri
2022 yılından bu yana Espanyol formasını giyen Martin Braithwaite, kulüpteki performansıyla dikkat çekti. Espanyol'da 78 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu, 32 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Kısa süre önce bedelsiz olarak Gremio'ya transfer olan Braithwaite'in Espanyol'u satın alma planı futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı

Yeni Transfer: Gremio
Braithwaite, Espanyol'dan ayrıldıktan sonra Brezilya ekibi Gremio'ya transfer oldu. Ancak, Espanyol'u satın alma planı, Brezilya'daki yeni macerasının önüne geçti ve futbolseverlerin dikkatini çekti.

Espanyol'un Geleceği
Martin Braithwaite'in Espanyol'u satın alması durumunda, kulübün yönetiminde büyük değişiklikler yapması bekleniyor. Danimarkalı golcünün bu hamlesi, Espanyol taraftarları arasında heyecan yaratırken, kulübün geleceği merakla bekleniyor.