Diyarbekirspor'un mevcut başkanı Serkan Genç, yaklaşık 1,5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. Bu beklenmedik haber, yeni sezon öncesi kulüpte şok etkisi yarattı. Serkan Genç’in istifa açıklaması ve detaylar haberimizde...

Serkan Genç'in İstifa Açıklaması
Yaklaşık 1,5 yıldır Diyarbekirspor Kulübü başkanlığı görevini yürüten Serkan Genç, istifa kararını şu sözlerle duyurdu: "Büyük özveriyle yürüttüğüm Diyarbekirspor Kulübü başkanlığından bugün itibarıyla istifa ettiğimi bildirir, görevim esnasında desteğini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kulübümüzün bundan sonra daha profesyonel bir yönetim anlayışıyla hareket etmesini temenni ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum."

Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı Balıkesir Ayvalık'ta plaj voleybolu başladı

Diyarbekirspor Yeni Sezon Öncesi Şokta
Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Diyarbekirspor, başkanlarının beklenmedik istifasıyla sarsıldı. Serkan Genç, başkanlığı döneminde büyük özveriyle çalıştığını vurgularken, kulübün gelecekte daha profesyonel bir yönetim anlayışıyla devam etmesini temenni etti.

Diyarbekirspor Taraftarlarından Destek Mesajları
Serkan Genç’in istifa haberi sonrası Diyarbekirspor taraftarları sosyal medya üzerinden destek mesajları paylaşarak, başkana emeklerinden dolayı teşekkür etti ve kulübe yeni sezonda başarılar diledi.

Yeni Başkan Kim Olacak?
Serkan Genç’in istifası sonrası gözler, Diyarbekirspor'un yeni başkanının kim olacağına çevrildi. Kulüp yönetimi, yeni başkanın belirlenmesi için çalışmalarına hız verdi. Taraftarlar, kulübün yeni sezonda başarılı olması için kenetlenmiş durumda.