Hüsamettin Dağhan, Nisan ayında 50 dönümlük araziye kavun, 40 dönümlük araziye ise karpuz ektiklerini belirtti. Dağhan, “Nisan ayında 50 dönüm araziye kavun, 40 dönüm araziye karpuz ektik. Hasadını Temmuz ayı sonunda ve Ağustos ayında yapıyoruz. Karpuzda ilk hasat tükendi ama devamı var. Pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde satışa sunuyoruz. Kavun ve karpuzlar doğal ve lezzetlidir.” dedi.

Çorumlu hayırseverler, Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu Çorumlu hayırseverler, Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Dağhan ailesi, Temmuz ayı sonunda ve Ağustos ayında kavun ve karpuz hasadını yaparak ürünlerini pazarlarda ve ilçenin belirli yerlerinde vatandaşların beğenisine sunuyor. Dağhan, yıllardır çiftçilik yaptığını ve köyde doğal yöntemlerle tarım yaparak kaliteli ürünler yetiştirdiklerini ifade etti.

Hüsamettin Dağhan, oğullarıyla birlikte yaptığı bu tarım faaliyetinin köyde yıllardır devam eden bir gelenek olduğunu belirterek, “Küçük Polatlı köyünde çiftçilik yapmak bir aile geleneği. Doğal yöntemlerle yetiştirdiğimiz kavun ve karpuzlar, lezzeti ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Tüm vatandaşlarımızı ürünlerimizi tatmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.