Çorum Valiliği’nin koordinasyonunda, İzmir’in Menderes ilçesinde devam eden orman yangınına müdahale çalışmalarına büyük bir destek gönderildi. Yangının etkilerini azaltmak ve kontrol altına almak amacıyla, Çorum’un farklı kurumlarından oluşan ekipler İzmir’e yönlendirildi.

İşte gönderilen ekipler...

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gönderilen 1 adet Arama ve Kurtarma Aracı ve 3 kişilik Arama ve Kurtarma Ekibi, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından sağlanan 1 su tankeri, 1 arazöz, 1 Ranger ilk müdahale aracı ve 6 itfaiye personeli, İskilip Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ise 1 itfaiye aracı ve 2 itfaiye personelini İzmir’e gönderdi.

Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında

Çorum’dan gönderilen yardım ekipleri, İzmir’e ulaştı ve yangınla mücadeleye aktif olarak katıldılar. Arama-kurtarma araçları ve itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları, yangının kontrol altına alınmasında büyük katkı sağlıyor.