Çorum'da bulunan bazı köylerdeki hazine arazileri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi, 19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ve köylerdeki muhtelif hazine arazileri yatırımcıların ilgisine sunulacak.

Satışa Sunulan Köyler

Satışa çıkarılan hazine arazileri, Çorum’un çeşitli köylerinde yer alıyor. Bu köyler şunlardır:

Faydaları saymakla bitmiyor! Çorum'da Lokman Hekim'in mucizevi ilacının yapımına başlandı Faydaları saymakla bitmiyor! Çorum'da Lokman Hekim'in mucizevi ilacının yapımına başlandı

Beydili
Dut
Eskiören
Evciortakışla
Güney
Hamamlıçayköy
Kumçeltiği
Mollahasan
Şekerbey
Şendere
Konaklı
Karabayır
Dereköy
Çıkrık
Tozluburun
Bu köylerdeki hazine arazileri, 19-20 Eylül tarihlerinde yapılacak açık artırma ile satışa sunulacak.

Muhammen Bedeller ve Satış İhalesi

Satışa sunulan arazilerin muhammen bedelleri 16 bin lira ile 489 bin lira arasında değişiyor. Satış işlemi, Karakeçili Mahallesi Gazi Caddesi Valilik Ek 1 Nolu Hizmet Binası 1. Katı'nda bulunan Milli Emlak Müdürü odasında gerçekleşecek. İhale, açık artırma usulü ile yapılacak ve yatırımcıların teklif vermeleri için açık olacak.

İhale Tarihi ve Yeri
İhale Tarihi: 19-20 Eylül

İhale Yeri: Milli Emlak Müdürü Odası, Valilik Ek 1 Nolu Hizmet Binası, 1. Kat, Karakeçili Mahallesi, Gazi Caddesi

Bu ihale, yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle tarım, sanayi ve konut alanlarında kullanılabilecek hazine arazileri, açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.