Çorum'da bir Kooperatifin park alanında yaşanan bir olayda, bekçi Hüseyin A. (64), izinsiz erik topladığı gerekçesiyle tartıştığı Yaşar T.'ı (55) tabanca ile vurdu. Sol bacak ve göğsünden ağır yaralanan Toprak, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinden kaçan bekçi Hüseyin A., kendiliğinden karakola teslim oldu.

Yaşar T. ve yeğeni Tuğra T.'nin (38) park alanındaki ağaçtan erik topladığı sırada bekçilik yapan Hüseyin A. ile tartışmaya başladığı belirtildi. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından, Hüseyin A., silahını ateşleyerek Yaşar T.'yi vurdu. Bekçi, olay yerinden hızla uzaklaştı ancak kısa süre sonra karakola giderek teslim oldu.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin A., yapılan sorgusunun ardından Çorum Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Çorum L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ne gönderildi.

Çorum'un meşhur lezzeti Kışlacık Pırasası artık resmen tescilli Çorum'un meşhur lezzeti Kışlacık Pırasası artık resmen tescilli

Yaşar Toprak'ın hastanedeki tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.