YÖK Başkanı Özvar: “Açılan yeni bölümlerde öğrencilerin başarı sıralaması, 4 yıllık örgün eğitim programlarıyla yarışacak düzeydedir” YÖK Başkanı Özvar: “Açılan yeni bölümlerde öğrencilerin başarı sıralaması, 4 yıllık örgün eğitim programlarıyla yarışacak düzeydedir”

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında yapılan işbirliği kapsamında, okula yeni başlayan öğrencilerin okul ortamına ve öğretmenlerine alışmasını sağlamak, eğitime ilk kez adım atan çocuklar ve ailelerine yardımcı olmayı amaçlayan "Bilinçle İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi kapsamında çalışmalar yapıldı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sahit Aydın, İl Müdür Yardımcısı Cihan Türkmen ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, Adnan Menderes İlkokulu 1.sınıf öğrenci velileri ile bir araya geldiler.

Velilere yönelik sinema, söyleşi ve tiyatro gösterileri yapıldı. Etkinlikte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, ailenin eğitim sürecine etkin katılımının eğitim öğretim çalışmalarının etki ve kalitesini arttıracağını, öğretmen-öğrenci-veli iletişiminin güçlü olmasının eğitime büyük katkı sağlayacağını ifade etti.