Çorum'un yeni Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, göreve başlama töreninde önemli açıklamalarda bulundu. "Barışın, kardeşliğin ve sevginin şehri Çorum'un eğitim camiasına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum," diyen Çağlar, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e teşekkürlerini iletti. Eğitim camiasına geri dönmenin heyecanını yaşadığını belirten Çağlar, bütün eğitim camiasına kapılarının ve gönlünün her zaman açık olduğunu vurguladı.

2024-KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı 2024-KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı

Cemil Çağlar, 1995 yılında öğretmenlik kariyerine başlayarak çeşitli eğitim ve idarecilik görevlerinde bulunmuş bir eğitimci. Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini sürdürdüğü süreçte de önemli projelere imza attı. Şimdi ise Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yeni bir sayfa açıyor.

Cemil Çağlar'ın liderliğinde Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni başarılar ve projelerle eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor. Çağlar, tüm kurumlar ve paydaşlar ile iş birliği içinde, Çorum eğitimine değer katacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Görevi devraldığı İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek'e teşekkür eden Çağlar, tüm idareci, öğretmen ve personelin hizmetlerinden dolayı şükranlarını sundu.