Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'de ilk 7 hafta itibarıyla puan olarak beklentilerin altında kalsa da, istatistiklerde ligin zirvesinde yer alıyor. Maçkolik tarafından paylaşılan verilere göre Çorum FK, 9 puanla liderin 4 puan gerisinde, 13. sırada bulunuyor. Ancak takım, puan sıralamasındaki bu duruma rağmen maç başı istatistiklerinde ligin en iyileri arasında gösteriliyor.

Çorum FK'nın İstatistiksel Başarısı

Çorum FK, maç başı istatistiklerinde zirvede yer alırken, bazı kategorilerde de ilk 3'te bulunuyor. Ancak bu başarılı istatistikleri sonuçlara yansıtma konusunda zorluk yaşıyor. Takım, 7 maçta sadece 2 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, 9 gol atıp 8 gol yedi. Bu veriler, takımın potansiyelini sahaya yansıtma konusunda henüz istenen seviyeye ulaşamadığını gösteriyor.

Ahlatcı Çorum FK’nın yıldızı Atakan Akkaynak 100. maçına çıktı Ahlatcı Çorum FK’nın yıldızı Atakan Akkaynak 100. maçına çıktı

Takımın Performansı

Puan sıralamasında 13. sırada yer alan Çorum FK, sahada pozisyon yaratma ve oyun kontrolü gibi alanlarda güçlü performanslar sergilese de, sonuç almayı başaramıyor. Takımın bu güçlü istatistiksel performansı, ilerleyen haftalarda galibiyetlere dönüşme potansiyelini gösterse de, teknik ekibin ve oyuncuların bu başarıyı sonuçlarla taçlandırması gerekiyor.