Heyet, Çorum AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatcı,  Çorum AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında Sosyal hizmet kuruluşlarda şok denetim: Hizmet kalitesi mercek altında

Ziyaret  hakkında açıklama yapan  Başkan Fatma Müjgan Demir,” Kıymetli milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek  dernek üyelerimizin selamlarını ilettik ve yeni görevlerinde başarılar diledik. Kendilerine derneğimiz, gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, planladığımız projeler ve çölyak  hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Özellikle ”kamu yararına çalışan dernek olma” statüsünü alabilmek için bir süre önce gerçekleştirdiğimiz müracaatımızın onaylanmasına destek olmalarını Sayın milletvekillerimizden istedik. Ayrıca  çölyaklıların sorunları hakkında da bilgiler verdik. Bize karşı gösterdikleri yakın ilgi için saygıdeğer milletvekillerimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.