Bursa'nın siyaset sahnesinde beklenmedik bir acı: Alptuğ Memişoğulları, evinde cansız bedeniyle bulunarak herkesi yasa boğdu.

Memişoğulları’nın Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Grup Sözcüsü Alptuğ Memişoğulları’nın cansız bedeni, sabah saatlerinde Balat’taki evinde bulundu. Memişoğulları’nın vefatı, hem parti mensupları arasında hem de Bursa genelinde büyük üzüntü yarattı. CHP Bursa teşkilatı, yaşanan kayıp nedeniyle derin bir yas içinde.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den Taziye Mesajı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Memişoğulları’nın vefatına ilişkin taziye dileklerini paylaştı. Bozbey, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Grup Sözcümüz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın hepimizi kahreden vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden Grup Sözcümüze Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum."

CHP Bursa Teşkilatı Yasta

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Memişoğulları’nın vefatı, Bursa CHP teşkilatını derin bir yas içinde bıraktı. Hem parti üyeleri hem de sevenleri, bu ani kaybın şokunu yaşıyor. Memişoğulları’nın ardından CHP Bursa teşkilatının düzenleyeceği anma programı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.