Cengizhan Oba Restaurant, Kargı'nın meşhur sevilen lezzetleri arasında bulunan sırık kebabı başta olmak üzere zengin mutfağı ile Osmancık’ta hizmette.


Meşhur Kargı sırık kebabının lezzetine varılacak Cengizhan Oba Restaurant, usta deneyim ve tecrübeli kadrosu ile Samsun İstanbul istikameti 3. Kilometrede D-100 Karayolu Gelgör Dinlenme Tesisleri’nde bulunuyor.


İşletmeciliğini Cengiz Çağlayan'ın yaptığı Cengizhan Oba Restaurant sadece yol müşterilerine değil, Osmancık halkına da hizmet vermenin gururunu yaşıyor.


Zengin mutfağı ile dikkat çeken işletmede, hijyeninde ön planda tutulurken kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşerek aranılan mekanlardan biri haline geldi.


“İşletme olarak yol üzerinde hizmet veren işyerinde çok yerde bulamayacağınız meşhur sırık kebabını tatmadan geçmeyiniz” diyen İşletme Sahibi Cengiz Çağlayan, Osmancığın değerine iş, aş, çehre, mekan ile değer katmayı hedeflediklerini söyledi.


Çağlayan; “Kargı ilçemizde halen devam eden sektörümüze Osmancık'ı da dahil ettiğimiz yeni yerimiz Cengizhan Oba Restaurant 24 saat açık olup günün her saatinde kahvaltı, çorba, sulu yemek, ızgara çeşitleri, fast food çeşitleri ile olmazsa olmaz sırık kebabı ile sizlerin hizmetinde.


İşletme sahibi olarak İstanbul'da Çorbacım, Çorum Kargı ilçesinde Cengizhan Sofrası ve Cengiz'in Otel ile hizmet kadromuza Osmancık'ta Cengizhan Oba Restaurant'ı da dahil ettik. İşimizi önemsiyor bugüne kadar edindiğimiz tecrübe, deneyim ve menümüz ile bu işte iddialıyız.


Gerçek kalite ve hizmet anlayışını Osmancığa kavuşturmak için varız. Mesleki deneyimimde 47 yılı geriye bıraktım. İşletmemin tüm sorumluluğu üslenmiş durumda olan birisi olarak kendi evimde yiyip içmediğim malzemeyi dükkanıma koymuyorum. Ürünlerin kalitesi ve markası bizim için önceliklerimizden birisidir. Müşteri memnuniyetinin nereden geçtiğinin bilincindeyiz. İyi hizmet, iyi kalite ve hijyenik ortam memnun müşteri demektir.


Cengizhan Oba Restaurant'ta ikramlarımız arasında bulunan salata, ezme ve turşu yoğur, cacık çeşitleri, güne kahvaltı menüsü ile başlayıp sıcacık çorbalarımız ile içinizi ısıtacak mercimek, işkembe, paça, ezogelin, şehriye, sulu yemekler arasında ise kuru fasulye, sulu köfte, güveç, sebze yemekleri, kavurma, pilav, tavuk haşlama ve birçok çeşit yemekler mevcut. Karışık ızgaralar arasında kuzu pirzola, kuzu şiş, kuzu ciğer şiş, adana kebap, kaburga, dana kuşbaşı, sucuk, köfte, kokoreç, tavuk şiş, kanat, kırmızı ve beyaz et menüleri, soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra anı tatlandıracak sütlaç, kadayıf ve Maraş dondurmalı Kemalpaşa tatlı çeşitleri ile masanızı taçlandırıyoruz.


Biz Cengizhan Oba Restaurant olarak sadece yol müşterilerimize değil tüm Osmancık halkına ve çevre ilçelere de hizmet veriyoruz. "Şehirden Uzakta, Yaşamak Lazım" sloganıyla çıktığımız bu meşakkatli yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.


‘20 KİŞİYE İŞ İSTİHDAMI SAĞLIYORUZ’
İşletme Sahibi Cengiz Çağlayan, “İşletmemizde 20 kişilik istihdam sağlamaktayız. Yiyecek içeceklerimiz hijyenik ortamda hazırlanıp muhafaza edilmektedir. Günün her saatinde taptaze yiyecekler bulunmaktadır. Malzemelerimizi bizzat kendim inceleyerek alıp temin ediyorum.


Mekan ve çevre düzen temizliği günün her saatinde düzenli olarak yapılmaktadır. Taptaze meşhur bakır semaverimizde ustamızın ellerinden hazırlanan çayı içmeden geçmemenizi tavsiye ediyoruz.


‘200 KİŞİLİK KAPALI VE AÇIK ALAN’
Kapalı ve açık alanlarımız sayesinde istediğiniz konforu yakalayacağınız işletmemizde mescit ve lavabolarımız bulunmaktadır. Biz mekanımızdan, ustalığımızdan, temiz ve ferah ortamda vermiş olduğumuz hizmetimizde iddialıyız. Sizlerin de Cengizhan Oba Restaurant tercih edeceğiniz mekanlardan biri olsun istiyoruz.


Ayrıca 200 kişilik kapalı ve açık alnımızın yeni konseptiyle, çocuk oyun alanı, atış poligon standı, eğlence ve oyun stantları, sevimli evcil hayvanları ile mekanı renklendiriyoruz.
Soğuk kış gününde aile ortamında güzel bir vakit geçirebileceğiniz sıcacık ortamda keyfini çıkarabileceğiniz mekanlardan biri olan Cengizhan Oba Restaurant Usta ellerden yapılan menü çeşitleri ile tadı damağında kalacak lezzetleri tatmak siz değerli müşterilerimize kalıyor.


“HER CUMA 1000 KİŞİLİK MEVLİT PİLAVI BURADA”
Her Cuma saat 12.00-15.00 saatleri arası mevlit pilav günü düzenleyerek hayırseverlerimizden 1000 kişilik meşhur Osmancık pirincinden hazırlanmış nohutlu pilav ve ayran ikramlarını başta Osmancık halkı olmak üzere tüm çevre İl, İlçe ve köyler olmak üzere yol müşterilerine ikram ediyoruz” şeklinde konuştu.


“KARGI SIRIK KEBABI BURADA”
Kargı'ya ilk Sırık Kebabını getirenin rahmetli babası Aşçı Mustafa Çağlayan olduğunu geleneği sürdürerek bu günlere Sırık Kebabını taşıdıklarını ifade eden Cengiz Çağlayan, 1965'ten bu yana babadan oğula geleneğin devam ettiğinin altını çizdi.


Çağlayan, “Kargı kebabı usta ellerde özenle hazırlanarak kilosu 150 liradan satılmaktadır. Hizmet ve kalite bizden almak ve tatmak siz değerli müşterilerden. İlgi ve alakalarından dolayı başta Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör olmak üzere tüm Osmancık ve Kargı halkına teşekkür ediyoruz” dedi.


İLK PİLAV GÜNÜ MEVLİD-İ VERİLDİ
Osmancık Cengizhan Oba Restorant ilk pilav günü mevlidini kalabalık bir katılım ile düzenledi.
Kargı'nın köklü esnaflarından biri olan Cengiz Çağlayan’ın Osmancık'ta açtığı Cengizhan Oba Restaurantta düzenlenen ilk pilav günü mevlidine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık ve Kargı'dan çok sayıda esnaf ve iş adamının yanı sıra vatandaşlar da katıldı.


Meslek hayatında 47 yılını geride bırakan İşletme Sahibi Cengiz Çağlayan, Osmancık'taki yeni iş yerinin açılışını düzenlenen Pilav Günü Mevlid-i ile taçlandırdı.


Kargı Tatil Köyü ve Kargı Ambalaj sahibi iş adamı Fethi Çelik tarafından merhum annesi Ümmühan ve babası Dursun Çelik için Cengizhan Oba Restoran’ta mevlid düzenlendi.

İşini babadan oğula layıkıyla taşımanın gururunu yaşayan İşletme Sahibi Cengiz Çağlayan ve işletmeye dört elle sarılan tüm personeller ilk pilav günü mevlidinde verdikleri hizmet ile katılanlardan tam not aldı.

CHP’li Aslan Kaya ve Sedat Genç’ten Osmancık Haber'e ziyaret CHP’li Aslan Kaya ve Sedat Genç’ten Osmancık Haber'e ziyaret