ATV Haber’in ünlü sunucusu Cem Öğretir, canlı yayın sırasında beklenmedik bir rahatsızlık yaşadı. Esra Erol’da programının ana haber bülteni ile bağlantı gerçekleştirildiği sırada, Cem Öğretir’in bir anda burnu kanamaya başladı ve yayından apar topar alındı. İşte bu üzücü olayın detayları...

Canlı Yayında Şok Anlar: Cem Öğretir’in Sağlık Sorunu

Cem Öğretir, ATV’de yayınlanan ana haber bülteninden başlıkları sıraladığı sırada, burnunun kanadığını fark etti. O esnada yayında olan Esra Erol, durumu fark ederek paniğe kapıldı ve hemen yayını keserek başka bir görüntüye geçti. Reklam arası sırasında Cem Öğretir’e ilk müdahale yapıldı ve sağlık durumu kontrol altına alındı.

Cem Öğretir’in Sağlık Durumu Merak Ediliyor

Canlı yayındaki olayın ardından Cem Öğretir, reklam sonrası ana haber bültenine geri dönmeyince izleyiciler ünlü spikerin sağlık durumunu merak etmeye başladı. ATV yetkilileri tarafından ilerleyen saatlerde konuya ilişkin detaylı bir açıklama yapılacağı bildirildi.

Yayın Akışı Aniden Değişti

Leyla 5. bölüm tek parça full izle! NOW Leyla son bölüm izle Leyla 5. bölüm tek parça full izle! NOW Leyla son bölüm izle

Esra Erol’un ani müdahalesiyle kesilen yayın, reklam arası ile devam etti. Olayın ardından Cem Öğretir’in yerine başka bir spikerin haberi sunup sunmayacağı ve sağlık durumuyla ilgili yapılacak açıklama merak konusu oldu.