UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta heyecan dorukta! Ay-yıldızlılar, üçüncü maçlarında Karadağ’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak bu kritik karşılaşmada gözler Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi yıldız oyuncularda olacak. Millilerimiz, Galler ve İzlanda karşısında aldığı 4 puanla liderlik koltuğunda oturuyor ve bu maçta da galibiyetle zirvede kalmayı hedefliyor. Peki, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" sona erdi Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" sona erdi

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Türkiye, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadelede millilerimiz sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye - Karadağ Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Milli takımımızın Uluslar Ligi’ndeki bu heyecan dolu karşılaşması TV8 ve Exxen platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak, bu nedenle kaçırmamak için ekran başında yerinizi alın!

Milliler Zirveye Oynuyor!

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde başarılı bir performans sergileyen millilerimiz, Uluslar Ligi’nde zirveyi hedefliyor. Ay-yıldızlılar, Galler deplasmanından 1 puan almış, İzlanda’yı ise Kerem Aktürkoğlu’nun yıldızlaştığı maçta mağlup etmişti. Türkiye, grubu lider tamamlaması durumunda A Ligi’ne yükselme şansı yakalayacak.

Karadağ’ın Durumu

Karadağ, grupta henüz puanla tanışamamış durumda ve son olarak Galler’e 2-1 mağlup oldu. Robert Prosinecki'nin çalıştırdığı Karadağ’da Nikola Krstovic, Vladan Bubanja, Rubezic, Vujacic ve Osmajic gibi önemli isimler bulunuyor. Karadağ, grupta 0 puanla son sırada yer alıyor ve Türkiye karşısında ilk puanlarını almak için mücadele edecek.