Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla heyecanlı bir başlangıç yapan 2. Amatör Küme, bu hafta da zorlu karşılaşmalara sahne olacak. İlk haftayı farklı galibiyetlerle kapatan takımlar, bu hafta da üç puan için mücadele edecek.

Sungurlu Belediyespor, Dodurga Belediyesi Beyliği’ni Ağırlıyor

İlk hafta deplasmanda Mecitözü Gençlerbirliği karşısında aldığı 9-0'lık galibiyetle dikkat çeken Sungurlu Belediyespor, bu hafta kendi sahasında, Dodurga Belediyesi Beyliği’ni konuk edecek. Karşılaşma, Sungurlu İlçe Stadı’nda saat 14.00'te başlayacak ve mücadeleyi hakem Serhat Doğan yönetecek. Her iki takım da sezona iyi başlamıştı ve bu hafta da çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak.

Buharaspor ve Bayat Belediye Gençlikspor’un Karşılaşması Nefes Kesecek

Çorum’da oynanacak olan diğer zorlu maç ise iki galibiyetle sezona başlayan takımı karşı karşıya getirecek. Buharaspor, Nazmi Avluca Sahası’nda saat 14.00'te Bayat Belediye Gençlikspor ile kozlarını paylaşacak. Maçı ise hakem İlhan Ayçan yönetecek. Her iki takım da üst sıraları hedeflediği için kazanmaya odaklanacak.

Oğuzlar Belediyespor, Düvenci Belediyespor’u Konuk Ediyor

Lige puansız başlayan Oğuzlar Belediyespor, bu hafta sahasında Düvenci Belediyespor ile karşılaşacak. Oğuzlar İlçe Stadı’nda saat 14.00'te başlayacak olan bu önemli mücadelede düdüğü Muammer Tekmen çalacak. Her iki takım da sezonun ilk puanlarını almak için sahaya çıkacak.

Anadolu Efes-Olympiakos Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 5'ler Anadolu Efes-Olympiakos Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 5'ler

Kargıserispor ve Mecitözü Gençlerbirliği İlk Puan İçin Sahada

İlk haftayı puansız kapatan Kargıserispor ile Mecitözü Gençlerbirliği de bu hafta karşı karşıya gelecek. Kargı İlçe Stadı’nda saat 14.00'te oynanacak olan bu maçta hakemlik görevini Ramazan Boyraz üstlenecek. İki takım da kötü başlangıcı unutturup ilk puanlarını almak için mücadele edecek.