TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Akalay, bir firmanın lansman gecesine katıldı ve etkinlikten fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve genellikle günlük hayatından, profesyonel çekimlerden ve özel etkinliklerden fotoğraflar paylaşan Akalay'ın bu paylaşımı, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Üçgen kesim deri büstiyer ve kalça dekolteli pantolonuyla gecenin dikkat çeken isimlerinden olan Akalay, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Takipçileri Akalay'ın cesur ve iddialı kıyafet tercihini övdü ve oyuncuya iltifatlar yağdı.

Geçmişte de Star Wars kostümü ile sosyal medya gündemine oturan Akalay, giyim tarzıyla da adından söz ettiriyor. Her zaman özgün ve dikkat çeken kıyafetler tercih eden Akalay, bu sayede hem magazin basınının hem de sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor.

2 Temmuz 1984 İstanbul doğumlu olan Birce Akalay, Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biri. Çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Akalay, özellikle oyunculuğu kadar fit vücudu ve dikkat çekici giyim tarzıyla da adından söz ettiriyor.

Akalay, cesur ve özgün tarzıyla geniş kitlelere hitap ediyor. Kendine has tarzı ve enerjisiyle geniş kitlelere hitap eden Akalay, hem dizi ve sinema dünyasında hem de sosyal medyada popülerliğini korumaya devam ediyor.