Tüzünataç, son olarak Fox TV'de yayınlanan "Kurşun" dizisinde ekranlarda yer aldı. Ancak bir süredir yeni bir projede yer almayan Tüzünataç, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, iddialı ve cesur tarzıyla takipçilerinin gönlünde taht kurmuş durumda.

En son paylaştığı fotoğrafla adeta sosyal medyayı sallayan Tüzünataç, derin yırtmaçlı elbisesiyle pozlar verdi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Takipçileri tarafından oldukça olumlu yorumlar alan Tüzünataç'a, 'Yıkılıyorsun', 'Mermer kırıldı', 'Ay tanesi', 'Fenalaştım' gibi ilginç yorumlar yapıldı.

2 Kasım 1984 yılında Yalova'da dünyaya gelen Berrak Tüzünataç, geniş bir hayran kitlesine sahip. Özel Koç Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan Tüzünataç, kariyerine Number 1 TV'de haber sunarak başlamıştı.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Son dönemde dikkat çeken paylaşımları ve kusursuz fiziği ile Tüzünataç, konuşulan isimler arasında yer alıyor. Kendi tarzı ve doğal güzelliğiyle geniş kitlelere hitap eden Tüzünataç, sosyal medya hesaplarından da aktif bir şekilde hayranlarıyla iletişim kurmaya devam ediyor. Bu sayede adından sıkça söz ettiren Tüzünataç, Türk dizi ve sinema dünyasının parlayan yıldızları arasında yer alıyor.