Çay saatlerinizde fark yaratacak bir tarif mi arıyorsunuz? Tırtıl kurabiye tarifi tam size göre! Kolay malzemelerle evde hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, kıtırlığı ve lezzeti ile herkesin beğenisini kazanacak.

Uzun süre taze kalan ve çay saatlerinizi şenlendirecek bir kurabiye tarifi mi arıyorsunuz? İşte pratik ve lezzetli tırtıl kurabiye tarifi! Bu tarif ile misafirlerinizi şaşırtacak, kıtır kıtır kurabiyeler hazırlayabilirsiniz.

MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır? MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır?

Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz ve uzun süre tazeliğini koruyan tırtıl kurabiye tarifi ile tanışın. Çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak bu kurabiyeler, kıtırlığı ve lezzeti ile herkesin favorisi olacak. İşte detaylar...

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Tırtıl kurabiye tarifi, evde kolayca hazırlayabileceğiniz, lezzetli ve uzun süre taze kalan bir kurabiye seçeneği sunar. Çay saatlerinizde misafirlerinizi şaşırtacak, kıtır kıtır bu kurabiyeler, her damağa hitap eder. Deneyin ve sevdiklerinizle paylaşın! Bu pratik ve bereketli tarifle mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Afiyet olsun!