Temmuz ayında BİK Samsun Şube Müdürlüğü’ne atanan Nedim Engin, bölgedeki medya kuruluşlarına yönelik tanışma ziyaretlerine devam ediyor. Engin, Alaca Lider Gazetesi’ni ziyaret ederek gazete ekibiyle bir araya geldi.

Alaca TSO Başkanı Şirin, TOBB’un "İş Dünyası İstişare Toplantısına katıldı Alaca TSO Başkanı Şirin, TOBB’un "İş Dünyası İstişare Toplantısına katıldı

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ NEDİM ENGİN VE EKİBİ ALACA’DA

BİK Samsun Şube Müdürü Nedim Engin’e ziyaret sırasında Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Personeli İnan Çıtak da eşlik etti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş, Yazı İşleri Müdürü Arap Kurt ve www.osmancikhaber.com.tr’nin Haber Editörü İlhami Türksal ile bir süre görüşen BİK Şube Müdürü Engin, gazetenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMA ORTAMINI YAKINDAN İNCELEDİ

Ziyaret sırasında konuşan BİK Şube Müdürü Engin, bölgedeki yerel gazete ve internet haber sitelerini ziyaret ederek çalışma ortamını yakından incelediğini ifade etti. Engin, Alaca Lider Gazetesi’nin ofis ortamına hayran kaldığını belirterek, “Büyükşehirlerde bile nadir görünen bir ofis ortamınız var. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ ENGİN: “SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORUZ”

Bölgedeki medya kuruluşlarının sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla yapılan ziyaretlerin devam edeceğini vurgulayan Engin, bölgedeki medya çalışanlarının daha iyi koşullarda hizmet vermeleri için destek sunmaya devam edeceklerini ifade etti.