Beşiktaş, Süper Lig’e 6 puanla muhteşem bir başlangıç yapmasının ardından transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek için Augsburg’un başarılı stoperi Felix Uduokhai’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ın 7. transferi olarak bu akşam saat 22.50’de İstanbul’a gelecek.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, Uduokhai’nin transferini sonuçlandırmak için Almanya’ya gitti. Yapılan görüşmelerin ardından Augsburg ile 5.3 milyon Euro bonservis bedeli ve 2 milyon Euro bonus karşılığında anlaşmaya varıldı. Felix Uduokhai’nin, İstanbul’a gelişiyle birlikte resmi sözleşme imzalanacak ve yıldız futbolcu siyah-beyazlı formayı giyecek.

Kariyerine Aue altyapısında başlayan Felix Uduokhai, ardından 1860 Münih ve Wolfsburg formalarını giydi. 2019 yılında Augsburg’a kiralık olarak transfer olan ve ertesi sezon bonservisiyle kadroya katılan Uduokhai, savunmada gösterdiği performansla dikkat çekti. Kariyeri boyunca 251 maçta forma giyen Uduokhai, 12 gol ve 1 asist kaydetti.

Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti

Beşiktaş, bu transferle savunma hattını daha da güçlendirirken, Uduokhai’nin takıma katılmasıyla birlikte Süper Lig’deki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.