ATV'de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 30 Eylül'de yine merakla takip edildi. Çorum’da kaybolan Samet Şeker olayı, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Samet Şeker, 22 yaşında, 5 gün önce aracıyla birlikte şüpheli bir şekilde kaybolmuştu. Ailesi ve ekipler genç adamı bulmak için seferber oldu. İşte olayla ilgili son gelişmeler...

Samet Şeker Bulundu mu?

Çayırova'da mazgal temizliği Çayırova'da mazgal temizliği

Çorum’da kaybolan Samet Şeker’in aracı, İskilip yolu üzerinde, Dut Köyü yakınlarındaki bir bağ evinin bahçesinde devrilmiş halde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, aracın içinde bulunan cesedin Samet Şeker olduğu tespit edildi. Böylece, günlerdir süren arama çalışmaları maalesef acı bir sonla neticelendi. Olayın detayları Müge Anlı canlı yayında aktarıldı ve soruşturma devam ediyor.

Zehirli Tarhana Çorbası Olayında Gelişmeler

30 Eylül yayınının bir diğer çarpıcı konusu ise, Sebile Yörük'ün kocasını zehirli tarhana çorbasıyla öldürdüğü iddiası oldu. Canlı yayında gözaltına alınan Sebile Yörük ve sevgilisi Mustafa Samagan, savcılık talimatıyla adliyeye sevk edildi. Bugün, hayatını kaybeden Mehmet Yörük için mezarın açılması işlemi (fethi kabir) yapılacağı belirtildi.

Diğer Kaybolma Vakaları

Yayında ayrıca iki kayıp vaka daha gündeme geldi:

Safiye Hardal, 31 yaşında, 25 Mayıs günü Kocaeli'den kayboldu. Ailesi tarafından bulunması için Müge Anlı'ya başvuruldu.
Ozan Karamahmutoğlu, 9 Ağustos tarihinde İzmir Çiğli’den kayboldu. Bu iki kayıp kişi için de arama çalışmaları devam ediyor.

Müge Anlı Canlı Yayını Nasıl İzlenir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:00'da canlı olarak yayınlanıyor. ATV’yi canlı izlemek isteyenler, aşağıdaki frekans bilgilerini kullanabilirler:

Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Ayrıca, ATV’nin internet sitesinden veya çeşitli online platformlardan da Müge Anlı’yı canlı olarak izlemek mümkün.

ATV Müge Anlı Canlı izle