Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda mücadele eden ve yarışma süresince yaşadıkları aşk ile dikkatleri üzerine çeken Mert Öcal ve Sude Burcu, sonunda mutlu sona ulaştı. Yarışma sonrası ilişkilerini devam ettiren ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Nikah tarihleri birkaç kez ertelenen çift, geçtiğimiz akşam İstanbul’da düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Survivor Aşıkları Dünyaevine Girdi

Düğün, İstanbul’da lüks bir otelde düzenlendi ve ünlü çiftin bu mutlu gününde Survivor yarışmacıları da onları yalnız bırakmadı. Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan, Aşkım Burçe ve Karadeniz Kılıç gibi birçok Survivor yarışmacısı da düğüne katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Düğünden Kareler Sosyal Medyada Paylaşıldı

Survivor yarışmacıları, çiftin düğününden kareleri sosyal medyada paylaştı. Fotoğraflarda, Mert Öcal ve Sude Burcu’nun romantik anları, düğün konuklarının coşkulu halleri ve davetlilerin şıklıkları ön plana çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, düğüne dair paylaşılan fotoğraflara büyük ilgi gösterdi ve çiftin mutluluğunu kutladı.

Survivor’dan Evlilik Masasına

Düzce’de yağış kazayı beraberinde getirdi Düzce’de yağış kazayı beraberinde getirdi

Mert Öcal ve Sude Burcu, Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda mücadele etmelerine rağmen aralarındaki aşk herkesin dikkatini çekmişti. Yarışma boyunca aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, yarışma sonrası bu birlikteliği devam ettirdi. İlk adım olarak nişanlanan çift, nihayet nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirdi.