Arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferman Toprak, Balçiçek İlter’in programında yaşamına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Toprak, cezaevinde geçirdiği 4.5 ay boyunca yaşadıklarını ve çocukluğundaki ölüm kalım mücadelesini detaylarıyla anlattı.

Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Toprak, 2008 yılında cezaevine girdiğini ve 4.5 ay boyunca suçsuz yere hapiste yattığını ifade etti. "Türkücü olduğum için haberlerde yer aldım ve bu yüzden cezaevine girdim. Suçsuzdum, cezaevinde boşuna yattım. Sonunda beraat ettim," dedi. Toprak, cezaevindeki deneyimlerini ve avukatının kendisini İbrahim Tatlıses ile teselli etmesini de paylaştı.

Çocukluğunda yaşadığı korkunç olaylar hakkında da bilgi veren Toprak, "1978-79 yıllarında Adana’da yaşadığımız kan davası nedeniyle ölüm tehdidi aldık. 3 yaşındayken, annem ve kardeşlerimle birlikte bulunduğumuz arabaya 178 tane kalaşnikof mermisi isabet etti. Annem bizi arka koltuğun arkasına sakladı ve Allah’ın yardımıyla mermilerden bir tanesi bize saplanmadı," şeklinde konuştu.

Ferman Toprak’ın paylaştığı bu acı ve dramatik hayat hikayesi, izleyicilere derin bir empati kurma fırsatı sundu ve program boyunca büyük bir etki yarattı.