Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor ile Hatayspor arasında oynanan maç, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. 5 golün atıldığı, 3 penaltının verildiği ve 1 kırmızı kartın gösterildiği karşılaşma, hakem kararlarıyla da gündem oldu.

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, öğrencilerle buluştu Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, öğrencilerle buluştu

Maçın İlk Yarısı: Hatayspor Önde

Hatayspor, maçın ilk yarısında Carlos Strandberg’in 26 ve 32. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ancak, Antalyaspor’un Ramzi Safuri ile kazandığı penaltı atışı 44. dakikada golle sonuçlanmadı ve ilk yarı 2-0’lık Hatayspor üstünlüğüyle sona erdi.

Kırmızı Kart ve Penaltılar

Maçın ikinci yarısında, 51. dakikada Hatayspor'dan Kilama, direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. 10 kişi kalan Hatayspor karşısında baskısını artıran Antalyaspor, 60. dakikada Thalisson Kelven ve 66. dakikada Moussa Djenepo'nun golleriyle skora denge getirdi. Maçın son dakikalarında Antalyaspor, 90+4'te Samudio’nun penaltı golüyle 3-2 öne geçti ve maçı kazandı.

Hakem Kararları ve Sarı Kartlar

Maçta toplam 3 penaltı, 1 kırmızı kart ve 9 sarı kart gösterildi. Bu durum, hakem Atilla Karaoğlan’ın yönetimi hakkında tartışmalara yol açtı. Hakem kararlarının maçın sonucuna etkisi büyük oldu ve futbolseverler tarafından uzun süre konuşulacak bir mücadele yaşandı.