Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyen olaylar zinciri yaşandı. Leon'un diktiği büyük duvarın patlatılmasıyla Ani yolundaki en büyük engeli aşan Alparslan, Ani seferine tüm hızıyla hazırlanmaktadır. Ancak, Merdan'ın ihanetinin ortaya çıkmasıyla işler karışır ve Alparslan, Merdan'ın kaderini belirlemek zorunda kalır. İzleyiciler, Merdan'ın sonunun ne olacağını merakla bekliyor.

Kavurd kardeşi ve oğlu arasındaki çatışmada hangi tarafı tutacağını belirlemek zorunda kalırken, Gürcistan tahtında değişiklikler yaşanıyor. Bagrat'ın tahtından düşmesi sonrası Liparitlerin oturmak istediği tahtı, Alparslan Bagrat'ın kardeşi Dimitri'ye vererek, Gürcistan'ı Ani seferi öncesinde kontrol altına almak ister.

CHP'de hangi Milletvekilleri ayağa kalkmadı? CHP'de hangi Milletvekilleri ayağa kalkmadı?

Bununla birlikte, Ani'nin savunması için yeni planlar kuran Leon, mankurtlaştırdığı Avar'ı Alparslan'ın üzerine salmayı planlar. Avar'ın Alparslan'ı öldürüp öldürmeyeceği, ya da Leon'un oyununu bozup bozmayacağı merak konusu.

Tüm bu olayların yanı sıra, Seferiye'nin galeyana gelen Hristiyan halkı sakinleştirmek adına Piskopos'u koruma çabaları da dikkat çeken diğer bir konu. Piskopos'un konuşmasıyla halkı sakinleştirecek olan Seferiye'nin, bu durumda başarıya ulaşıp ulaşamayacağı merakla bekleniyor.

Dolayısıyla, Alparslan Büyük Selçuklu'nun 56. bölümü, birçok heyecan verici olayla dolu bir bölüm oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümünü izlemek için daha fazla beklemeyin. Dizinin yeni bölümünün detayları ve daha fazlası için sitemizi takipte kalın!