Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

AJet, Avrupa çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlarda büyük bir kampanya ile gündemde. 1 euro ve artı vergilerden oluşan bilet fiyatlarıyla 25 bin koltuk satışa sunulmuş durumda. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için 22-24 Ağustos tarihleri arasında biletler satışa çıkacak ve biletler 22 Ağustos ile 24 Ekim arasında kullanılabilecek.

1 Euro Bilet Kampanyası Hangi Rotalarda Geçerli?
Kampanya, Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova, Sırbistan gibi Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye tek yönlü uçuşları kapsıyor. Kampanya kapsamında belirlenen rotalarda seyahat etmek isteyenler için 25 bin koltuk mevcut.

AJet’in Büyük Fırsatını Kaçırmayın!
AJet, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile bu benzersiz fırsatı yolcularına sundu. Sadece 1 euro ve vergilerle, Türkiye’ye seyahat etmek artık çok daha uygun hale geliyor. Biletlerin sınırlı sayıda olması nedeniyle, bu fırsatı kaçırmamak için hemen rezervasyon yapmakta fayda var.