UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Beşiktaş, ilk maçında Ajax ile Hollanda'nın Johan Cruijff ArenA'sında karşı karşıya geliyor. İngiliz hakem John Brooks'un yöneteceği bu zorlu mücadele, 26 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Ajax - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Hollanda temsilcisi Ajax ile oynayacağı ilk hafta karşılaşması, 26 Eylül Perşembe günü oynanacak. Maç, saat 22.00'de başlayacak ve Johan Cruijff ArenA'da oynanacak.

Ajax - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak? Şifresiz mi?

Bu heyecan dolu karşılaşma, TRT 1 ekranlarında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, saat 22.00'de TRT 1'de maçı canlı olarak takip edebilirler.

Ajax - Beşiktaş Maçını Kim Yönetecek?

UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre, Ajax - Beşiktaş maçında İngiliz hakem John Brooks düdük çalacak. Brooks'un yardımcıları ise Simon Bennett ve Daniel Robathan olacak. Dördüncü hakem olarak Tim Robinson, VAR'da ise Stuart Attwell görev alacak.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Fikstürü

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki maç takvimi şu şekilde:

Milli sporcu Osman Furkan, muaythaide üçüncü Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor Milli sporcu Osman Furkan, muaythaide üçüncü Avrupa şampiyonluğunu hedefliyor

26 Eylül: Ajax - Beşiktaş
3 Ekim: Beşiktaş - Eintracht Frankfurt
24 Ekim: Lyon - Beşiktaş
6 Kasım: Beşiktaş - Malmö
28 Kasım: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv
12 Aralık: Bodo Glimt - Beşiktaş
22 Ocak: Beşiktaş - Athletic Bilbao
30 Ocak: Twente - Beşiktaş