Çevre sakinlerinin su kanalında bir kadının hareketsiz yattığını fark etmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Hızla olay yerine gelen ekipler, genç kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yapılan incelemelerde ölen kadının 19 yaşındaki S.T. olduğu belirlendi. S.T.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Cinayet Şüphesi: Eski Sevgili Gözaltında

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak S.T.'nin eski sevgilisi Yusuf Ç.'yi İscehisar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Yusuf Ç.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken, cinayet soruşturması çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Cinayete Kurban Giden Genç Kızın Hikayesi

Cinayete kurban giden S.T.'nin yaklaşık 4 aydır bir markette çalıştığı ve eski sevgilisi ile aralarındaki sorunlar nedeniyle bir süredir ailesi tarafından iş çıkışında alındığı öğrenildi. Olay, genç kızın ailesi ve yakın çevresinde derin bir üzüntüye neden oldu. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma, tüm yönleriyle devam ediyor.