ATV, 3 Ağustos tarihli yayın akışında birbirinden heyecanlı programlar ve dizilerle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İşte günün program akışı:

07:00 - Bahtiyar Ölmez
10:00 - Ankara'nın Dikmen'i
13:50 - Gece ve Gündüz (Yabancı Sinema)
16:00 - Alan (8. Bölüm)
19:00 - atv Ana Haber
19:45 - Süper Kupa'ya Doğru
20:45 - Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa Maçı
22:45 - Kupa Töreni
23:15 - Alan (8. Bölüm)
02:15 - Ateş Kuşları

Süper Kupa Maçı Canlı Yayını

Bu akşam saat 20:45'te Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçı, ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Süper Kupa heyecanı, "Süper Kupa'ya Doğru" programıyla saat 19:45'te başlıyor. Maçın hemen ardından, saat 22:45'te kupa töreni gerçekleştirilecek.

Sporseverlerin Merakla Beklediği An
ATV ekranlarında yayınlanacak olan Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. İki dev takımın mücadelesi, Türkiye'nin dört bir yanındaki futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maç öncesi ve sonrası analizler, yorumlar ve kupa töreni ile ATV'de unutulmaz bir futbol akşamı yaşanacak.

Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi? Meriç Aral kimdir? Meriç Aral kaç yaşında ve nereli? Meriç Aral evlendi mi?

ATV'nin Zengin Yayın İçeriği
ATV, Süper Kupa maçının yanı sıra gün boyunca birbirinden keyifli programlar ve dizilerle izleyicilerine dolu dolu bir yayın akışı sunuyor. Sabah saatlerinde "Bahtiyar Ölmez" ve "Ankara'nın Dikmen'i" dizileri, öğleden sonra ise yabancı sinema filmi "Gece ve Gündüz" izleyicilerle buluşacak. Akşam kuşağında ise futbol heyecanı dorukta olacak.