1 Ekim 2024 Salı akşamı televizyon ekranlarında birçok dizi izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Farklı kanallarda yayınlanan popüler yapımlar, izleyicilere heyecan dolu bir akşam vaat ediyor. Hangi kanalda hangi dizilerin olduğunu merak edenler için işte Salı günü yayınlanacak diziler ve TV yayın akışı!

1 Ekim 2024 Salı Günü TV’de Yayınlanacak Diziler:

TRT 1:

Mehmed: Fetihler Sultanı – 20:00
Tarihin en büyük fatihlerinden Sultan Mehmed'in zaferlerle dolu hayatını ve Osmanlı İmparatorluğu'nun büyümesini anlatan dizi, yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak.

ATV:

Bir Gece Masalı – 20:00
Romantik dram türündeki "Bir Gece Masalı", izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Büyük sırların açığa çıktığı bu bölümde neler olacağı merak konusu.

Kanal D:

Arka Sokaklar – 20:00
Ekranların uzun soluklu polisiye dizisi "Arka Sokaklar", ekibiyle birlikte yine İstanbul sokaklarında adalet arayışında olacak. Yeni bölümde ekip, zorlu bir soruşturmayla karşı karşıya.

Show TV:

Erdoğan'dan yeni yasama yılında 'Yeni Anayasa' mesajı Erdoğan'dan yeni yasama yılında 'Yeni Anayasa' mesajı

Bahar – 20:00
Aile bağlarını, aşkı ve dramı merkeze alan "Bahar", güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Bu akşamki bölümde karakterlerin hayatında büyük değişimler yaşanacak.

NOW TV:

Kızıl Goncalar – 20:00

Dram dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen "Kızıl Goncalar", yeni bölümüyle sevenleriyle buluşuyor. Duygusal anların zirve yaptığı bu bölümde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

Star TV:

Bu akşam Star TV’de herhangi bir dizi yayınlanmayacak.