Osmancık’ta her geçen gün yeni iş istihdamı sağlayan işletmelerden bir yenisi YK Uludağ Auto-Yapı günün konseptine uygun dizaynı ile hazırlanan işyerinin açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleşti. 

Atatürk Caddesi’nde bulunan iş yerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Dönmez ile birlikte protokol mensupları kesti. 

Osmancık’ta Gaziler Günü törenle kutlandı Osmancık’ta Gaziler Günü törenle kutlandı

İş yeri sahipleri Mehmet Kamil Uludağ ve Yücel Yiğit, ilçeye kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi. İş ortakları Uludağ ve Yiğit mesleki tecrübelerini birleştirerek en iyi hizmeti Osmancık halkına sunmayı hedeflediklerini belirterek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek tek tek ilgilendiler. 

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör iş yeri sahipleri genç işletmeci Uludağ ve Yiğit’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başta kendilerine olmak üzere Osmancık halkı için de bol bereketli kazançlar diledi.

Açılışa Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, İlçe Emniyet Müdür vekili Durhasan Güngör, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, İyi Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim İnoğlu, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Osman Eker, iş insanları, esnaflar, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Davetli misafirlerin katılımı ile gerçekleşen işletmede işletme sahipleri tek tek ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu. 

Haber Merkezi