Çorum’da gecenin karanlığında silahlı kavga! 18 yaşındaki genç yaralandı Çorum’da gecenin karanlığında silahlı kavga! 18 yaşındaki genç yaralandı

Kırıkkale, Çorum ve Samsun arasında planlanan hızlı tren projesi, bir ihale pürüzü nedeniyle gecikmeye uğradı. AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Muş, sorunların çözülmesiyle birlikte ihale sürecinin hızlanacağını belirtti.

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, Delice-Çorum hızlı tren ihalesinde pürüz çıktığını belirterek, “Delice-Çorum hızlı tren projesi ihalesi yapılmak üzereydi. Bir pürüz çıkmış Çorum’dan dolayı. O pürüz giderilince Samsun-Çorum arası ihale yapılacak" dedi.

AK Parti Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Samsun Milletvekili Mehmet Muş; “Delice-Çorum hızlı tren projesi ihalesi yapılmak üzereydi. Bir pürüz çıkmış Çorum’dan dolayı. O pürüz giderilince Samsun-Çorum arası ihale yapılacak. Samsun’un yatırım alması için Ankara-Samsun hızlı tren projesinin bir an önce yapılması gerekiyor. Bizim yoğunlaştığımız yer Samsun-Trabzon arası değil. Bizim gündemimizde Samsun-Ankara, Ankara'dan da Mersin'e olan hat var. O bizi Mersin Limanı'na bağlayacak. O olduğu zaman biz daha çok yatırım alabiliriz” diye konuştu.