Doğa harikası Yeşil Göl, yakın bir gelecekte Çorum’un cazibe merkezi olmaya aday… 

Çorum’un Laçin İlçesinde bulunan, sahip olduğu doğa manzarası ve güzelliği ile saklı cennet olarak tabir edilen Yeşil Göl Mesire alanında, bungalov, çocuk oyun parkı, otopark, iskele, yapay şelale, yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet yolları bulunmaktadır. 

Çorum Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Laçin Yeşil Göl Mesire Alanı kamp faaliyetleri ve doğa sporları için dört mevsim doğayla iç içe olma imkânı sunmakta.

Yeşil Gölü çevreleyen doğada yeşilin tüm tonlarını görmek mümkün.

Hititlerin gizemli başkenti Şapinuva, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı! Hititlerin gizemli başkenti Şapinuva, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı!

2021 yılında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından turizme kazandırılan Laçin Yeşil Göl mesire alanına şimdi de bungalov ev yapılıyor.

2021 yılında OKA destekleri ile Köse Dağı'nda orman içerisinde yer alan doğa harikası Yeşil Göl'ün mesire alanına kafeterya, yöresel ürün satış yerleri, çocuk oyun parkı, otopark, iskele, yapay şelale, yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet yolları yapılırken, doğa sporları ve kamp faaliyetleri için çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. 

Saklı cennet olarak anılan Yeşil Göl'ün yeni yatırımlarla daha fazla ziyaretçi çekmesi bekleniyor.

Editör: Kubilay Olcan