Ferit ise yaşananlardan sonra kendini çok yalnız hissediyor ve Seyran’a tekrar kaçma teklifi yapıyor. Seyran, hiç beklemediği bir ziyaretçinin ardından, hayatını etkileyecek önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Seyran'ın vereceği karar, dizinin gelecekteki bölümlerinde neler olacağına dair ipuçları veriyor.

Öte yandan, Pelin'in (Gülçin Şantırcıoğlu) Zerrin'i (Şerif Sezer) endişelendiren hareketi de merak konusu oldu. Pelin’in ne tür bir hamlede bulunduğu, izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri haline geldi.

Yalı Çapkını'nın senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizide, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de rol alıyor.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası, Yalı Çapkını'nın heyecanla beklenen yeni bölümünde izleyiciyi bekliyor. Bu hafta hangi sürprizlerle karşılaşacağımızı merakla bekliyoruz.

Haber Merkezi