Her hafta cuma akşamları izleyicileriyle buluşan Yalı Çapkını'nın geçtiğimiz hafta ekranlara gelmemesi, izleyiciler arasında soru işaretleri oluşturmuştu. Dizinin Instagram hesabından yapılan bir paylaşım, bu soruları bir nebze de olsa giderdi. Paylaşımda, "Yarın yeni bölüm yayınlansın diyenler" ifadesi yer alırken, bu ifade yeni bölümün yarın yayınlanabileceği şeklinde yorumlandı.

Dizinin bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede trend listesine girdi. İzleyiciler, "Sanırım bu sefer istediğimiz gibi bir bölüm geliyor", "Star'dan resmi açıklama gelir belki", "Şaka değil dimi", "Lütfen yarın gelecekse hemen söyleyin" gibi yorumlarla diziye olan meraklarını dile getirdi.

Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp dizisinin Sumru'su Ece Uslu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ancak, tüm bu heyecan ve beklentiye rağmen, 16 Mayıs Star TV yayın akışında saat 20:00'da "Eyvah Eyvah" filmi yer alıyor. Yayın akışında henüz Yalı Çapkını'nın yeni bölümüne dair bir bilgi bulunmuyor.

Yani Yalı Çapkını'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı hala netlik kazanmadı. Dizi severler, "Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman", "Yalı Çapkını yeni bölüm yarın mı" sorularına yanıt ararken, gözler Star TV'nin resmi yayın akışında.

Yeni gelişmeler ve güncel bilgiler için sitemizi takipte kalın!