Final bölümünde Ferit, Seyran'ı görmek için Gaziantep'e gitti ve beklenmedik bir şekilde Tarık tarafından vuruldu. Bu durum, "Yalı Çapkını"nın takipçilerini derinden etkileyerek dizi hakkında büyük bir merak ve endişe yarattı. Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in diziye devam edip etmeyeceği konusu ise gündemdeki yerini aldı.

Dizinin 36. bölümünde yaşanan bu gelişme, Ferit'in hayatta kalıp kalmayacağı ve Mert Ramazan Demir'in diziye devam edip etmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmasını gerektiriyor. Şu an için her iki konuyla ilgili resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Gönül Dağı 143. bölüm full izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm reklamsız izle Gönül Dağı 143. bölüm full izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm reklamsız izle

Final bölümündeki bu dramatik dönüş, izleyicilerin sezon arasında merakla yeni sezonu beklemesine neden olacak gibi görünüyor. Sezonun ikinci yarısında Ferit'in kaderinin ne olacağı ve Mert Ramazan Demir'in diziye devam edip etmeyeceği konuları, yeni sezonda izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi duruyor.