Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı, Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını'nın 33. bölümü STAR TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Seyran ve Suna'nın düğünden kaçırılışı ve Ferit ile Abidin'in onları güvenli bir yere götürmeye çalışması izleyenleri heyecanlandırdı. Bu durumda Seyran ve Suna'nın yollarından dönüp dönmeyecekleri merak konusu oldu.

Dizinin son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler, Yalı Çapkını'nın resmi web sitesi veya STAR TV'nin resmi YouTube kanalında Yalı Çapkını 33. bölüm full izleyebilirler. Yalı Çapkını son bölüm izlemek için sorgularınızı Google arama motoruna "Yalı Çapkını 33. bölüm izle tek parça" veya "Yalı Çapkını son bölüm full izle" şeklinde yapabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TFF heyeti Külliye'de TFF heyeti Külliye'de

Öte yandan Yalı Çapkını'nın 34. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Ancak dizinin 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ne zaman yayınlanacağı konusundaki tüm gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi