Vali Zülkif Dağlı, Çorum'da tarım sektöründe yer alan oda ve STK'ların bir arada bulunabileceği bir tarım kampüsü yapılması için proje hazırlıkları içinde olduklarını açıkladı. Bu proje ile tarım sektörünün tüm paydaşları koordinasyon içinde çalışacak.

Toplantıda Görüşülen Konular

Toplantıda ayrıca sulanabilir tarım arazilerinin arttırılması, tarımsal sulamanın etkili ve verimli kullanılması, kaliteli ürün üretimi ve ürün çeşitliliğinin arttırılması, tanıtım çalışmaları, tarıma yönelik faiz indirimli kredi imkanları sağlanması ve hibe destek programlarına ağırlık verilmesi konuları ele alındı.

Çorum’da çocuklar için parklarda güvenlik ve konfor artıyor! Çorum’da çocuklar için parklarda güvenlik ve konfor artıyor!

Toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Tarım ve Orman İl Müdürü Hayrullah Göktekin, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.