İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı CHP'de.. Başkan Martin yeniden baba ocağında İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı CHP'de.. Başkan Martin yeniden baba ocağında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çorum İl Başkanlığı, 28.Dönem Milletvekili Adaylarını düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

MHP Parti binasında yapılan aday tanıtım toplantısına milletvekili adaylarının yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda İl Başkanı Agah Karapıçak’ın konuşmasından sonra adaylar kendilerini tanıttı.

BU SEÇİM VARLIK-YOKLUK SEÇİMİ!

Bunun içinde bu seçim ülkemizi çok önemli bir yere getirdi. Varlık yokluk seçimi. Bıçağın üzerindeyiz. Ya ayağa kalkıp dünya milletlerine yön vereceğiz, ya da bizi parça parça etmeye çalışacaklar. Seçimi Millet İttifakı kazanırsa ne olur? Ne olacağını açık açık söylüyorlar. PKK’lıları, Abdullah Öcalan’ı bırakacaksınız, dağdaki teröristleri indireceksiniz, cezaevindeki teröristleri bırakacaksınız diyorlar. Kapalı kapılar ardında yaptıkları bu pazarlıkları yine şuanda Millet İttifakının başında ki Cumhurbaşkanı adayını tehdit ederek açıkla, biz yeni yüzyılda yeni birşey  kuracağız diye söylüyorlar. Bu şu demek; Suriye’den, Libya’dan askerimizi çekeceğiz, belediyelere özerklik vereceğiz, olmadı ülkeyi de ikiye böleceğiz. Bunun sonucu budur. Onun içinde bu seçim bizler için çok önemlidir. Eğer bunların söylediklerinin iki tanesi yapılsa Allah göstermesin ülkemiz mahvolur. Şuanda ülkemiz savuna sanayi ile sanayide çok ciddi yerlere geldi. Bunların hepsini durdurur bitirirler.

KIRGINLIKLARI BİR KENARA  BIRAKIP BİRLİK OLALIM

 Onun için kırgınlıklarımız, dargınlıklarımız varsa hepsini geriye bırakıp bu seçimde öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz, sonrasında mecliste güçlü olmak için MHP’ye oy vereceğiz. Ülkemizin geleceği buna bağlı. Mesele vatansa gerisi teferruattır. Hiçbir şeyin hesabı bugün görülmez. Bu seçimde elbirliği ile dayanışma içinde bu kötülükleri bertaraf edip ülkemizi bölgesinde lider ülke yapmak mecburiyetimiz var. Bununda başka bir yolu yok. Hepimiz birbirimize destek içinde olacağız, dayanışma içinde olacağız. Çorum’umuzun makus talihini kırmamız lazım. Çorum MHP’nin TBMM’de temsil edilmesi lazım. Çorum Anadolu’nun yiğit evlatlarının biraraya geldiği bir yer. Çorum en iyi şekilde temsil ederiz” diye konuştu.

Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ