Osmancık'ta sürpriz ikram! Yeni mahsul Osmancık pirincinden yapılan pilav karayolunda seyahat edenlere dağıtıldı Osmancık'ta sürpriz ikram! Yeni mahsul Osmancık pirincinden yapılan pilav karayolunda seyahat edenlere dağıtıldı

Hem firmanın tasarım çalışmalarının sergilendiği hem de peyzaj bitkileri ve bahçe ekipmanlarının satışa sunulduğu iş yeri dualarla hizmete açıldı.
İş yerinin açılış kurdelesini Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan ve iş insanları ile esnaflar kesti.


Açılışın ardından verilen hizmetlerle ilgili konuklara bilgi veren Peyzaj Tasarımcısı Ercan Kambur, ilçede çevre düzenlemesi konusunda faaliyet gösterdiklerini ve başta toplu konutlar olmak üzere villa, park, bahçe, Kamu Kurumları gibi ilgili alanlarda peyzaj hizmeti verdiklerini belirtti.


Yeni iş yerinde peyzaj bitkilerinin ve bahçe ekipmanlarının satışını da yapacaklarını vurgulayan Kambur, "Çevre düzenlemesiyle ilgili akla ne gelirse iş yerimizde hepsi bir arada. Peyzaj bitkileri, ağaçlar, peyzaj çiçeklerini ofisimizde canlı olarak  görebilirsiniz. Şömine, taş fırın, barbekü yapımında da hizmet veriyoruz. Bilgisayarlı ya da manuel sulama sistemlerinin kurulumunu yapıyoruz." dedi.
AHŞAP BUNGALOV VE BAĞ EVİ YAPIMI
Ercan Kambur, ahşap bungalov ya da her türlü ihtiyaca göre bağ evi yapımı konusunda da hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.