Borsa yatırımlarında doğru zamanı kollayanlar için Atilla Yeşilada'dan yıl sonu için önemli tahminler geldi. Yeşilada, yatırımcılara hangi hisselerde fırsat olduğunu ve ne zaman harekete geçmeleri gerektiğini söyledi.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonunda büyük kazanç sağlayacak yatırım aracını açıkladı. Yeşilada'nın değerlendirmesi, milyonlarca yatırımcının ilgisini çekti.

Son dönemde yatırımcılar, ellerindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada uzman isimlerin yorumları büyük önem taşıyor. Ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonunda rekor kazanç sağlayacak yatırım aracını açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

Dolar Piyasasında Durgunluk
Merkez Bankası'nın politika faizini  yüzde 50 seviyesine yükseltmesinin ardından mevduat faizleri yüzde 55'e çıktı ve Borsa İstanbul 10 bin seviyesini aşarak rekor tazeledi. Faiz artışı, TL varlıklara yönelişi artırırken, dolar tarafında durgunluk yaşandı.

Borsa Yeniden Yükselişte
Son olarak 33 TL seviyesine kadar yükselen dolar, 32,5 seviyesine kadar geriledi. Borsa İstanbul'da ise 10 bin 800 seviyelerinden 10 bin seviyelerine düşüş yaşandı, ancak tekrar toparlanarak 10 bin 733 bandına kadar yükseldi.

Tarım-ÜFE'de yağlı meyveler yıllık yüzde 150,15 arttı Tarım-ÜFE'de yağlı meyveler yıllık yüzde 150,15 arttı

Yeşilada: "Borsa Çok Kazandıracak"
Borsada yaşanan bu yükselişin ardından pek çok yatırımcı, gelecekte ne olacağını merak ediyor. Uzman görüşleri bu noktada altın değerinde. Atilla Yeşilada, borsanın yıl sonunda rekor kıracağını öngördü. Yeşilada, "Borsa bu gelişmeleri hazmetmek  için biraz daha bekler. Ama şahsi fikrimi soruyorsanız, ben her düşüşte borsaya girerdim. En azından sene sonuna doğru çok güzel  bir kazanç elde edileceği düşüncesindeyim," şeklinde konuştu.