Türkiye, Uluslar Ligi’nde İzlanda karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle puanını 4’e çıkararak zirve yarışına ortak oldu. İlk maçında Galler ile berabere kalan A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu’nun öne çıktığı mücadelede İzlanda’yı geçmeyi başardı. Gruptaki güncel puan durumu ve maç takvimi haberimizde.

Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi 2024 Puan Durumu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele ediyor ve ikinci maçında İzlanda karşısında aldığı galibiyetle gruptaki puan durumunu güncelledi. İlk maçında Galler ile golsüz berabere kalan millilerimiz, İzlanda'yı 3-1 yenerek grup liderliği için önemli bir adım attı. Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaştığı gecede millilerimiz, üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Uluslar Ligi Türkiye Puan Durumu (2024)

İzlanda karşısında alınan galibiyetle birlikte Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 4 puanla liderliğe yükseldi. Grubun diğer mücadelesinde Galler, Karadağ’ı 2-1 mağlup ederek 4 puanla Türkiye'nin ardından ikinci sıraya yerleşti.

Güncel Puan Durumu:
Türkiye - 4 puan
Galler - 4 puan
İzlanda - 3 puan
Karadağ - 0 puan

Türkiye'nin Uluslar Ligi Maç Fikstürü

A Milli Takımımızın Uluslar Ligi’ndeki bir sonraki mücadelesi, Karadağ karşısında olacak. Milliler, grup birinciliğini hedefleyerek kalan maçlarında da galibiyet arayacak.

11 Ekim 2024 / 21:45 - Türkiye - Karadağ
14 Ekim 2024 / 21:45 - İzlanda - Türkiye
16 Kasım 2024 / 20:00 - Türkiye - Galler
19 Kasım 2024 / 22:45 - Karadağ - Türkiye

Milliler Birincilik İçin Mücadele Ediyor

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

Çift devreli lig usulüyle oynanan Uluslar Ligi’nde, gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar bir üst lige yükselme hakkı elde edecek. A Milli Takımımız da B Ligi 4. Grup’ta liderlik koltuğuna yerleşerek bir üst lig olan A Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor. Aynı zamanda, grup sonuncuları bir alt lige düşme tehlikesiyle karşı karşıya.

Türkiye, Uluslar Ligi’nde 4 puanla lider durumda bulunuyor ve bir sonraki maçında Karadağ karşısında galibiyet arayacak. Milliler, grup aşamasını birinci sırada tamamlayarak bir üst lige yükselmeyi ve Uluslar Ligi'nde başarıya ulaşmayı hedefliyor.