UEFA Uluslar Ligi heyecanı devam ederken, Türkiye A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Futbolseverler merakla bu önemli maçın detaylarını araştırıyor. Peki, Türkiye - Karadağ maçı nerede oynanacak, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Türkiye - Karadağ maçıyla ilgili tüm detaylar...

Türkiye - Karadağ Maçı Nerede Oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup maçında Türkiye - Karadağ karşılaşması Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Bu kritik maçın ardından, Milli Takım bir sonraki maçında İzlanda ile mücadele edecek.

Türkiye - Karadağ Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Türkiye - Karadağ maçı, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, TV8 ve Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Milli Takımımızın önemli mücadelesini kaçırmamak için saatleri şimdiden ayarlayın!

Türkiye - Karadağ Maçı Kadrosu

Karadağ ve İzlanda maçlarında mücadele edecek 28 kişilik aday kadro şu şekilde:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yunus Akgün (Galatasaray)

Trabzonspor'da, Başakşehir maçı hazırlıkları başladı Trabzonspor'da, Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Milli Takımımızın bu zorlu mücadelede göstereceği performans, grup liderliği açısından büyük önem taşıyor. Şu ana kadar oynanan iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puanla lider durumda bulunan Türkiye, Karadağ karşısında avantajını sürdürmek istiyor.