Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, başarılı projeleri ve göz alıcı tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak "Zeytin Ağacı" dizisinin ikinci sezonunda rol alan Büyüküstün, dizinin ardından İspanya'da tatil yaparak dinlenmişti. Tatil paylaşımlarıyla büyük ilgi gören oyuncu, şimdi de bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti.

Dikkat Çeken Pozlar
Tuba Büyüküstün, mayolu ve mini şortlu iddialı pozlarıyla dikkat çekti. Sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraflar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncu, paylaşımına "Yine tadına doyulmaz bir çekimden arda kalanlar... Beraber yaratmak her zaman güzel." notunu ekledi.

Sosyal Medyada Beğeni ve Yorum Yağmuru
Büyüküstün'ün paylaştığı kareler, hayranlarından büyük ilgi gördü. "Hep parlamaya devam et", "Yine harika görünüyorsun" ve "Sen inanılmaz ve muhteşem birisin" gibi övgü dolu yorumlar, oyuncunun sosyal medya hesabını adeta yorum yağmuruna tuttu.

Tuba Büyüküstün, oyunculuk kariyerinin yanı sıra, stil ve zarafetiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, her paylaşımıyla gündemde kalmayı başarıyor.

Ali Ertuğral başarılı projelere imza atiyor Ali Ertuğral başarılı projelere imza atiyor