Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırarak Lyon forması giyen Gift Orban’a göz dikti. 1 milyon euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunan Trabzonspor, Lyon’un 8.5 milyon euro zorunlu opsiyon talebiyle karşı karşıya. Görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor’dan Gift Orban Hamlesi: Lyon’a Teklif Gönderildi
Trabzonspor, teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer, Lyon forması giyen genç santrfor Gift Orban için resmi bir teklif sundu.

Trabzonspor'un Teklifi
Belçika basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Gift Orban için Lyon'a şu teklifi iletti:

Kiralama Bedeli: 1 milyon Euro
Satın Alma Opsiyonu: 6 milyon Euro
Ancak Lyon, Trabzonspor'un teklifine ek olarak 1 milyon Euro kiralama bedeline ve 8.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuna talip oldu. Taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Gift Orban’ın Performansı
Gift Orban, Lyon formasıyla bu sezon 17 maçta 5 gol attı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Orban’ın Lyon ile olan sözleşmesi ise 2028 yılına kadar devam ediyor.

Transfer Durumu
Orban’ın Trabzonspor’a transferiyle ilgili görüşmelerin ilerleyip ilerlemeyeceği merakla bekleniyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Orban bordo-mavili formayı giyecek ve Trabzonspor'un forvet hattına önemli bir katkı sağlayacak.