Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Çorum'un Sungurlu ilçesinde önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Proje kapsamında, 364 konut, 1 ticaret merkezi (4 dükkanlı) ve 1 cami inşaatı yapılacak. Ayrıca, proje dahilinde altyapı ve çevre düzenlemesi de gerçekleştirilecek.

İhale Detayları

TOKİ tarafından yapılacak olan bu büyük projenin ihale ilanı yayınlandı. İhale, 26 Eylül Perşembe günü, saat 14.30'da, Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/Ankara adresindeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.

Çorumlu hayırseverler, Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu Çorumlu hayırseverler, Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu

İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesi kapsamında açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ve teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhale kapsamında yapılacak işler şu şekilde:

364 adet konut inşaatı (tünel kalıp sistemi ile)
1 adet ticaret merkezi (4 dükkanlı) inşaatı (konvansiyonel kalıp sistemi ile)
1 adet cami inşaatı
Altyapı ve çevre düzenlemesi

İhale dokümanı, EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, teklif verecek kişilerin e-imza kullanarak dokümanı indirmeleri zorunludur.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve işe başlanacak. Projenin 550 gün içinde tamamlanması öngörülüyor.

Bu projeyle birlikte Manastır Mahallesi'ne toplamda 364 konut, 1 ticaret merkezi ve 1 cami kazandırılacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi de projenin önemli bir parçası olacak.