Muhtarlara hayvancılık desteklemeleri ile ilgili bilgi verildi Muhtarlara hayvancılık desteklemeleri ile ilgili bilgi verildi

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Tokatlı Semih Sevim'in cesedinin sırrı çözülüyor. Şarkıcı Seçil Çiftçi, eski sevgilisini nasıl öldürdüğünü itiraf etti.

İstanbul Sancaktepe'de Aralık ayında ormanlık bir alanda kimliği belirsiz erkek cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede cesedin, Semih Sevim'e ait olduğu anlaşıldı. Sevim'in 25 Aralık'ta Tokat'tan İstanbul'a geldikten sonra kaybolduğu belirlendi. Jandarmanın yaptığı incelemelerde Sevim'in eski sevgilisi Seçil Çiftçi ile iletişimde olduğu ve aracının Çiftçi'nin evinin önünde olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Çiftçi, Sevim'i önce kırık sandalye ayağıyla vurarak öldürdüğünü itiraf etmşti.   Çiftçi ve babası tutuklandığı olayda cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi ve tutuksuz sanık olan babası Cemal Çiftçi katıldı. Semih Sevim ailesi de duruşmada hazır bulundu. Seçil Çiftçi’nin önceki savunmasında dinlenmesini talep ettiği güvenlik görevlisi duruşmada tanık olarak ifade verdi.

Külotlu çorabı ile boğarak öldürmüş
Sancaktepe’de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim’i (40) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şarkıcı Seçil Çiftçi,  duruşmada savunma yaptı.

Çiftçi ifadesinde şunları söyledi: “28 Aralık gecesi Şişli’deki evde görüştük. Bana tokat atınca boğuşmaya başladık. Elinden bıçağın düştüğünü gördüm. Elime ne gelirse Semih’e vurdum. Külotlu çorabı alarak boğazını 1.5 dakika sıktım. Cesedi battaniyeye sarıp babamın aracıyla Şile yolundaki ormanlık alana bıraktık. Bu olaya asla karışmak istemedim. Tamamen kendimi koruma içgüdüsüyle yaptığım bir şeydi.”

BABANIN TEKRAR TUTUKLANMASINI TALEP ETTİLER

Öldürülen Semih Sevim'in ailesinin avukatı, sanık baba Cemal Çifti hakkında verilen tahliye kararının dosyayla bağdaşmadığını söyleyerek "Öldürme saati esnasında iki sanığın da aynı yerde olduğunu gösteren HTS kayıtları var. Her iki sanık aynı yerdeki bazdan sinyal veriyor. Maktulün 80 ayrı yaralanması var. Maktul çok güçlü olmasına rağmen sanıklarda en ufak bir yaralanma yok. Ensesine vurulduktan sonra işkence edilerek öldürülmüştür" diyerek baba Cemal Çiftçi'nin tekrar tutuklanmasını talep etti. Baba Cemal Çiftçi'nin tutuklanması talebini reddeden mahkeme heyeti, sanık Seçil Çiftçi'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli? Seçil Çiftçi cinayet olayı nedir?

Seçil Çifti’nin adının cinayetle anılmasının ardından şarkının karıştığı olaya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, tam olarak Seçil Çiftçi olayı nedir, cinayet iddiaları doğru mu? Seçil Çiftçi kimdir, kç yaşında, nereli?
Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi hakkında ortaya atılan iddialar kan dondurdu. Eski sevgili cinayetindeki detaylar çok geçmeden ortaya çıktı.

SEÇİL ÇİFTÇİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Model ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi geçtiğimiz yıl “yaktın yüreğimi” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. “Bir Daha Sevmeyeceğiz”, “Geceler Yarim Oldu” ve “Bilemezsin Sen” gibi parçalara imza atan Çiftçi 29 Haziran 1998’de dünyaya geldi. Tokat doğumlu olan Çiftçi bir dönem modellik yapmış ardından müzik sektörüne yönelmişti.