Harami Yaylası, 832 metre rakımıyla, şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak, doğaseverler için ideal bir kaçış noktası sunuyor. İlkbaharın sonları ve yaz aylarının başlangıcıyla birlikte yayla, canlı yeşil dokusu, kristal gibi berrak suları ve serinleyici havası ile misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

Yaylanın bu eşsiz doğal güzellikleri, ziyaretçilere doğa ile iç içe eşsiz bir deneyim sunarken, fotoğrafçılık tutkunları için de adeta bir cennet. Nitekim, Tokat'ın Erbaa ilçesinden yaylayı ziyarete gelen Ender Telli, yaylanın güzelliklerini şöyle anlatıyor:

Tokat Valisi Köklü, Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatını gezdi Tokat Valisi Köklü, Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatını gezdi

"Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kuzenimle birlikte keşfettiğimiz Harami Yaylası'nda doğanın tüm güzellikleriyle karşılaştık. Ağaçların arasında serin bir yürüyüş yaparak stresten uzaklaştık. Yakında evlenecek olan kuzenim, düğün fotoğrafları için bu doğal arka planı tercih ediyor. Burası, herkese doğanın kalbinden bir parça sunuyor."

Yaylanın ziyaretçilere sunduğu bu özgün deneyim, her geçen yıl daha fazla doğa tutkununu ağırlamaya devam ediyor. Eğer siz de doğayla baş başa kaliteli zaman geçirmeyi arzuluyorsanız, Tokat'ın bu saklı cennetini keşfetmeye ne dersiniz?