İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, yapılan anlaşmayla ticari işletmelerin kargo masraflarını önemli ölçüde azaltmayı amaçladıklarını belirtti. Gökdere, "Üyelerimiz artık tüm kargo gönderimlerini %30 daha düşük bir maliyetle gerçekleştirebilecekler" dedi.

Anlaşmaya göre, TSO üyesi firmalar, PTT şubelerine Oda Kayıt Belgeleri ile giderek kendilerine özel müşteri numarası alacaklar. Bu numara ile tüm gönderimlerini %30 indirimli olarak yapabilecekler.

PTT Tokat Başmüdürü Muhterem Demir, bu tür iş birliklerinin PTT'nin hizmetlerini daha geniş bir kitleye ulaştırmada önemli olduğunu ifade etti. Demir, "Anlaşmanın her iki tarafa da fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Bu anlaşma, TSO'nun üyelerinin ticari faaliyetlerini daha verimli hale getirmek için attığı adımlardan biri olarak öne çıkıyor. Başkan Gökdere, "Üyelerimizin ticari faaliyetlerini kolaylaştırmak ve çalışmalarını daha az maliyetli olarak gerçekleştirmesini sağlamaya yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Protokol imza törenine TSO Başkanı Fatih Gökdere ve PTT Başmüdürü Muhterem Demir ile birlikte, İşletme Müdürü Arzu Avcı, İdari Mali Birimler Müdürü Mustafa Özübek ve Pazarlama ve Satış Personeli Güzin Ayata Topal da katıldı.